Quiz i dine favoritemner med Bezzerwizzers nye spilserie

Den danske spilproducent Bezzerwizzer lancerer spilserien BEZZERWIZZER Bricks, der er en vifte af små quizspil, hvor du kan quizze i dine favoritemner.

Den nye spilserie fra Bezzerwizzer består af otte små spil indenfor emnerne Storbyer, Danske Hits, Fodboldens Stjerner, Kogekunst, Det Danske Sprog, Filmperler, Store Overskrifter og TV-serier.

”Med BEZZERWIZZER Bricks har vi skabt et koncept, som gør, at du kan quizze i dine yndlingsemner,” fortæller Jesper Bülow, grundlæggeren af Bezzerwizzer. ”Hvis du er en rigtig serienørd med abonnement på HBO eller Netflix, er spillet om TV-serier helt sikkert noget for dig. Har man familie eller venner, der rejser verden tynd, kan emnet Storbyer være en oplagt gaveidé – eller spillet om Fodboldens Stjerner til den fodboldgale onkel,” forklarer Jesper Bülow.

Tag BEZZERWIZZER Bricks med på farten

Spilseriens lille og kompakte format gør det nemt at tage spillene med på farten: ”Størrelsen på spillet gør, at du uden problemer kan lægge dit favoritemne i lommen og bruge det som et underholdende indslag til middag eller fest med vennerne,” afslutter Jesper Bülow.

Hvert spil indeholder en emnebrik, som gør det muligt at spille BEZZERWIZZER Bricks sammen med det originale BEZZERWIZZER. På denne måde har du mulighed for at give dit BEZZERWIZZER-spil nyt indhold med et personligt præg.

Portfolie-billed-495x400_Bricks-2