Forkert spilleplade?

Har du fået et BEZZERWIZZER Familie med en spilleplade, hvor nogle af billederne ikke passer til spørgsmålene? Der er desværre sket en pakkefejl i vores andet oplag af spillet, så nogle af vores danske BEZZERWIZZER Familie er blevet pakket med norske spilleplader. Er du i tvivl, så kig på billedet Q2: Hvis der er et dansk flag, har du den rigtige spilleplade. Hvis der derimod er en kvinde, har du fået en norsk spilleplade.

Hvis du er en af de uheldige, så send os en mail på support@bezzerwizzer.dk med dit navn og adresse, så sender vi dig naturligvis en dansk spilleplade, så du kan fortsætte med at spille BEZZERWIZZER Familie.

Vi beklager ulejligheden.

BEZZERWIZZER Familie

BEZZERWIZZER Familie samler hele familien til en dyst på alverdens paratviden. Spillet indeholder 2.400 underholdende spørgsmål, og der er ledetråde til børnene, så de kan spille på lige fod mod de voksne. Og som noget helt nyt er spillepladen spækket med flotte billeder, der både indgår i spørgsmål og ledetråde.

Spilletid 30-60 minutter. Fra 2 spillere. Fra 10 år.

ikoner

Spørgsmålene i spillet er fordelt på 16 emner. Vælg selv rækkefølgen af dine spørgsmål og sørg for, at dine yndlingsemner giver dig mange point.


BZ

Brug en BEZZERWIZZER og få point, hvis du kan svare på et spørgsmål, som dine modspillere ikke kan svare på. Brug en ZWAP og dril dine modspillere ved at bytte rundt på emnerne.

billeder

På spillepladen er der billeder, som indgår i både spørgsmål og ledetråde.

5-hjerter

Som Bezzerwizzer-quiz er flest, oser alt her til gengæld af kvalitet, ildhu og ihærdighed i spørgsmålene, så Bezzerwizzer familie leverer ganske nøje, hvad det lover: gennemført kvalitets-quizzeri for hele familien.

PolitikenLink til anmeldelse

Nordjyske 5 stjerner

Det gennemprøvede koncept virker, og her er god underholdning for hele familien, til de 2400 spørgsmål er brugt op.

Nordjyske