Om BEZZERWIZZER

Jesper Bülow har lavet quizzer til familien og vennekredsen i mange år. I 2001 begyndte ideerne til et nyt spil at hobe sig op i skuffen. Et spil, der skulle prøves af og forhåbentlig bringe Jesper Bülows quizglæde ud til alle i omgangskredsen.

De første prototyper blev snedkereret i kælderen, og de første mange spørgsmål blev lavet på hjemmecomputeren.

Spillet blev en succes i omgangskredsen, og fire år senere besluttede Jesper Bülow at kvitte sit faste arbejde og lancere sit eget quizspil i hele Danmark. Produktudviklingen blev sat på skinner ved hjælp af testpaneler og et netværk af fagfolk. Resultatet blev spillet BEZZERWIZZER med 5.000 spørgsmål.

Bezzerwizzer Nordic ApS og spillets opfinder Jesper Bülow har taget turen fra ‘hjemmefabrik’ i kælderen til en virksomhed med dedikerede ansatte, opfindsomme quiz-forfattere og kontor i hjertet af København.

BEZZERWIZZER findes i mange forskellige varianter, og virksomheden har solgt millioner af spil verden over. I dag spillene fås i ni lande; Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island, Holland, Belgien, Spanien og Tyskland. I Tyskland distribueres BEZZERWIZZER af legetøjsproducenten Mattel og i Spanien af Falomir Juegos.

Virksomheden er fortsat drevet frem af spilleglæde, videbegærlighed, kvalitetssans og et håb om, at mange flere mennesker verden over vil quizze, drille og råbe BEZZERWIZZER!

forste prototypPrototype af BEZZERWIZZER