kontakt os

KONTAKT BEZZERWIZZER

Har du spørgsmål? Vælg i listen og find den rette kontakt. Husk, at du også kan følge os på Instagram eller facebook.

Privatperson

Har du spørgsmål til vores spil, brug for nye løsdele eller lignende? Så send en mail til support@bezzerwizzer.dk. Vi tager altid gerne imod både ris og ros!

Forhandler

Forhandler du vores spil, eller kunne du tænke dig det, så kontakt vores distributør Asmodee Nordics på salesnordics@asmodee.com.

Firmagaver

Vi har en bred vifte af spil og sørger for, at vores sortiment altid er opdateret med de nyeste og mest populære spil på markedet, så du kan lade dig inspirere til gode overraskelser til dine medarbejdere og kunder.

Er du usikker på, hvad du skal vælge? Kontakt vores firmagaveansvarlige Rikke Dalmose Boston på rikke@bezzerwizzer.dk, så vi kan hjælpe dig med at finde den perfekte firmagave. Vi glæder os til sammen at finde den perfekte gaveløsning til netop din virksomhed!

Spiludvikler

Har du en god idé til et spil, du godt kunne tænke dig at udgive? Fedt! I Bezzerwizzer Studio er vi altid interesserede i at høre fra dig, der har fundet på et nyt, interessant brætspil. Med vores internationale netværk i ryggen kan vi muligvis hjælpe dig med at gøre din idé til virkelighed – eller pege dig i en god retning.

Hvis du gerne vil have os til at se nærmere på dit spil, så send en e-mail til vores spiludvikler Jonas Resting-Jeppesen på jonas@bezzerwizzer.dk. Din e-mail skal indeholde følgende oplysninger:

  1. Navn og kontaktoplysninger
  2. Kort beskrivelse af dit spil
  3. Arbejdstitel, målgruppe, deltagerantal og spilletid
  4. Billeder af en prototype af spillet

Hvis din idé lyder interessant, vil vi efterfølgende bede dig om at sende os en prototype, hvorefter vi vil invitere dig til et opfølgende møde i København.

Vi glæder os til at høre om din idé!

Quizforfatter/content creator

Er du en erfaren quizforfatter eller content creator på udkig efter nye projekter at give dig i kast med? Står der ’videbegærlig’ øverst i dit cv og ’sprognørd’ lige nedenunder? Og leverer du altid et produkt, der sprogligt såvel som indholdsmæssigt er af højeste kvalitet?

Så hører vi gerne fra dig i Bezzerwizzer Studio! Vi er altid interesserede i at høre fra dygtige freelancere, som kan hjælpe os med at lave spændende, sjovt og relevant indhold på de mange forskellige sprog, som Bezzerwizzers spil udgives på. Måske har vi ikke brug for en forfatter med netop dine sproglige kompetencer nu, men vi vil meget gerne beholde dig i vores kartotek med forfattere fra hele verden.

Vil du gerne have os til at se nærmere på din profil, så send en e-mail til vores redaktionschef Camilla Lauridsen på camilla@bezzerwizzer.dk Din e-mail skal indeholde følgende oplysninger:

  1. Dit navn, nationalitet og kontaktoplysninger
  2. En kort beskrivelse af dine kompetencer, herunder dine sproglige kompetencer
  3. En kort beskrivelse af relevante projekter, du tidligere har være involveret i
  4. Dit cv

Vi glæder os til at høre fra dig!