Vi søger ungarbejder

Vi søger en ungarbejder til at hjælpe os med praktiske opgaver.

Arbejdsopgaverne udgør primært følgende:

En hverdag om ugen:

– Pakke og sende spil og breve
– Købe ind
– Scanne og kopiere
– Rydde op på lager

I løbet af weekenden:

– Rengøring af kontorer, i køkken og på toiletter

Arbejdstid:

Typisk er der arbejde til 2-3 timer i hverdagen og 4 timer i forbindelse med rengøringen i weekenden. Vi aftaler en fast hverdagseftermiddag, mens weekendrengøringen kan udføres fleksibelt indenfor fredag kl. 18.00 og søndag kl. 24.00. I perioder kan der være behov for ekstra arbejde til pakning af materialer mm. Det aftaler vi løbende.

Optimalt:

– Er du mellem 15 og 18 år
– Går du på Handelsskole, Gymnasium e.l.
– Er du ikke bange for at tage fat, når det gælder

Send en mail med en meget kort ansøgning til sarah@bezzerwizzer.dk senest d. 31. oktober 2014.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sarah Wall på sarah@bezzerwizzer.dk eller telefon 7028 1068.

Bezzerwizzer lancerer nyt selskabsspil for alle, der fatter et HINT

Den danske spilproducent Bezzerwizzer lancerer nu HINT – et nyt selskabsspil, hvor der bliver stillet skarpt på både kreativitet, kommunikation og evnen til at tænke hurtigt.

Kan du mime bagværk? Nynne reklamesange? Tale om amerikanske tv-serier eller tegne truede dyr? I Bezzerwizzers nye selskabsspil HINT handler det om at få ens holdkammerater til at gætte, hvad man prøver at kommunikere til dem ved hjælp af tale, sang, tegninger og fagter. Men et hold har kun 90 sekunder til at gætte fem forskellige ord, så det gælder om at være hurtig og god til at fatte et hint.

Vi har ønsket at skabe et både afslappet og løssluppent holdspil, som ikke bare handler om paratviden, men også om at få sig et godt grin undervejs”, forklarer Bezzerwizzers grundlægger Jesper Bülow. ”I Danmark har vi en lang tradition for at hive et selskabsspil ned fra hylden, når vennerne er samlet, og vi er sikre på, at HINT kan blive centrum for en sjov aften, hvor håneretten skal placeres”, fortsætter han.

Kåret til Årets Voksenspil 2014

HINT er blevet kåret til Årets Voksenspil 2014 af Legetøjsbranchens Fællesråd. Formand Morten Li-Nielsen fortæller, hvorfor juryen valgte HINT som vinderen: ”Bezzerwizzer gør det igen med et underholdende spil, der aktiverer alle deltagerne og får smilet frem”.

Sådan spiller man HINT

HINT er et holdspil, hvor der både skal mimes, tegnes, nynnes og tales om alt fra ’Filmskurke’ og ’Lande der ikke findes længere’ til ’Sange om kys’ og ’Pizzafyld’. Når en spiller har valgt en opgave, skal der tænkes hurtigt, for spilleren har kun 90 sekunder til at hinte fem forskellige ord til sine holdkammerater. Der er altid nogle ord, holdkammeraterne ikke må gætte på, så derfor skal de være opmærksomme på medspillerens hints. Jo bedre spillerne er til at hinte og gætte, desto hurtigere rykker de frem på spillepladen. Vinderen er det hold, der først når frem til målfeltet.

hint produktfotoRGB_full

Bezzerwizzer søger bedrevidende studentermedhjælper til Salg- og Marketingafdelingen

I 2014 lancerer BEZZERWIZZER både nye spil og indtager nye markeder. Derfor søger vi en studentermedhjælper til ansættelse fra juni 2014. I tæt samarbejde med salgs- og marketingchefen og afdelingens øvrige medarbejdere vil du få til opgave at koordinere og gennemføre diverse salgs- og marketingaktiviteter, primært i Danmark.

Dine arbejdsopgaver vil bestå i:

– Koordinering og eksekvering af PR-relaterede aktiviteter
– Opdatering af hjemmesider og Facebook-profiler
– Gennemførelse af diverse sponsoraktiviteter
– Koordinering og eksekvering af events
– Assistance i forbindelse med salg
– Korrekturlæsning
– Diverse praktiske opgaver

Vi kan tilbyde dig:

– En 15-20-timers stilling med fleksible arbejdstider på et kontor i hjertet af Nørrebro (København)
– Et udfordrende og spændende studiejob i en ung og innovativ organisation
– En uformel omgangstone og engagerede kollegaer
– Løn og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer

Optimalt:

– Er du studerende på en videregående uddannelse, som du har mindst 2 år tilbage af
– Er du proaktiv og udadvendt
– Arbejder du målrettet og struktureret
– Mestrer du et perfekt skriftligt dansk
– Kan du læse og forstå norsk og svensk
– Er du fortrolig med MS Office pakken
– Er du selvfølgelig vild med at quizze!

Send en mail med din ansøgning og cv til Salg- og Marketingchef Sarah Wall, sarah@bezzerwizzer.dk senest d. 20. maj 2014. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 21-22 med tiltrædelse i juni.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sarah Wall på telefon 7028 1068 eller sarah@bezzerwizzer.dk.

BEZZERWIZZER Nordic ApS
Nørrebrogade 176, 1. sal
DK-2200 København N
Telefon +45 7028 1068

 

Bezzerwizzer søger bedrevidende islandsk studentermedhjælper til projektansættelse

Spilvirksomheden BEZZERWIZZER lancerer i efteråret 2014 BEZZERWIZZER i Island. Vi søger derfor en studentermedhjælper med islandsk baggrund til at være med i kvalitetskontrollen af spillet. Ansættelsen vil løbe i perioden 1. februar til 30. april 2014.

Om jobbet

Du vil være tilknyttet vores redaktion, hvor du skal være med til at kvalitetssikre vores islandske spil. Du skal således hjælpe med at kontrollere om spørgsmål og svar er korrekte, om spørgsmålene er interessante og velformulerede og læse korrektur på diverse materiale.

Du vil også blive tilknyttet vores salgs- og marketingafdelings arbejde med etablering af vores islandske hjemmeside med fokus på indhold og sprog.

Du vil derudover blive inddraget i diverse praktiske opgaver på lige fod med vores øvrige studentermedhjælpere.

Vi kan tilbyde dig:

En 15-20-timers stilling fra d. 1. februar – 30. april 2014
Et udfordrende og spændende studiejob i en innovativ organisation
En uhøjtidelig omgangstone og engagerede kollegaer
Fleksible arbejdstider på et kontor midt på Nørrebro

Optimalt er du:

Studerende på en videregående uddannelse og interesseret i verden omkring dig
Mestrer både islandsk og dansk perfekt
Detaljeorienteret, arbejdsom og vedholdende
Arbejder målrettet og struktureret
Selvfølgelig vild med at quizze!

Send en mail med kort ansøgning og cv til support@bezzerwizzer.dk hurtigst muligt og senest d. 17. januar 2014. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 4 med tiltrædelse pr. 1. februar.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Redaktør Birgitte Bülow på telefon 7028 1068 eller på support@bezzerwizzer.dk.