DM

I 2018 skal det for første gang afgøres, hvem der er Danmarks bedste quizzer. I uge 5 opfordrer vi gymnasieelever over hele landet til at arrangere en lokal turnering på skolen, hvor elever kan deltage i hold à to personer.

Vinderholdet fra jeres skole skal dyste mod andre knivskarpe elever fra STX, HHX og HTX til landsfinalen i Politikens Hus lørdag 10. marts 2018. Titlen som Danmarksmester i Bezzerwizzer er på spil! Turneringen er for elever på alle gymnasiale uddannelser og andre ungdomsuddannelser.

Turneringen på skolen kan arrangeres af elevrådet, festudvalget eller andre, der har lyst til at lave et hyggeligt arrangement for eleverne. Det vil være en klassisk Bezzerwizzer-turnering, hvor man spiller mod de andre studerende i hold. Det eneste I skal gøre er at finde en dato i uge 5 og finde spillere på jeres skole, der har lyst til at deltage i en hyggelig turnering. I får spil, præmier og regler leveret af os og har altid mulighed for at kontakte os, hvis I har spørgsmål, så det er let at afholde en turnering.

Finalen i Politikens Hus samler 100 vinderhold fra hele landet, som skal kæmpe for deres skoles ære over for elever fra andre STX, HHX og HTX. Der vil selvfølgelig være mulighed for at vinde præmier og ikke mindst have en sjov og underholdende dag i godt selskab.

Som arrangør af DM i BEZZERWIZZER er din opgave:

  • At fastlægge dato og sted for turneringen
  • At sikre accept hos skolens ledelse til afholdelse af turneringen
  • At kommunikere/annoncere turneringen på skolen
  • At sende løbende info/remindere til deltagere
  • At være vært for quizzen
  • At informere os om vindere
  • At tage billeder til brug på sociale medier

Har I lyst til at arrangere en BEZZERWIZZER-turnering på jeres skole, eller kunne I bare tænke jer at høre nærmere? Skriv til Rikke@bezzerwizzer.dk inden 15. december 2017– vi glæder os til at høre fra jer!